SerGeant Management

image

De betaalbare manier om als artiest uw media zaken te laten beheren. Contact naar TV en radiostation, kranten en reclame naar artiesten bureau's, alles geregeld vanuit 1 punt.

Stel u brengt uw nieuwe single uit en wilt die natuurlijk gedraaid krijgen bij de geschikte TV en radiostations. SergEant zorgt voor een plugger, contact naat stations, kranten en bladen. Reclames naar artiestenbureau's en zaaleigenaren. Via Ocean multimedia kan zelfs uw hoesontwerp gedaan worden en de opmaak van nieuwsbrieven in een flitsende digitaleflyer.

image

De man achter SergEant management is er zelf één uit de showbusiness. Begeleide al vele artiesten en staat zelf ook regelmatig op het podium en regelt al jarenlang deze zaken voor Wally Preyll en al zijn aliassen. Hij weet dus precies waar een artiest tegenaan loopt bij het uitbrengen van een nieuwe plaat of de zoektocht naar optredens. Elk detail word met u doorgenomen en uitgewerkt. Zaken die voor u uit handen kunnen worden genomen zijn de zoektocht naar een ontwerper voor uw hoesje, fotokaart of mailing. Alle contacten met de "buitenwereld"(PR), keuzeplatenmaatschappij, imagobuilding, website en vele andere zaken. Ook kan agendabeheer gedaan worden en hulp bij uw onderhandelingen met opdrachtgevers en maatschappijen.

Onze diensten..

Een kleine opsomming van diensten die wij leveren aan Artiesten en DJ's

  • Agenda
  • PR
  • WebDesign
  • Artwork

En voor wie?

Voor zangers, zangeressen, DJ's, Bands, Jongleurs, Clowns, Kindershows, Drive-in shows, Trompetisten, Dansers en danseressen, Acteurs, Kunstschilders, Beeldhouwers, Drummers, Gitaristen, Fluitisten, tja.... eigenlijk alle podiumkunstenaars!!