Contact

Ocean Multimedia is voor alle zaken te bereiken tijden kantooruren, De SerGeant is bereikbaar van 10 uur tot 21:00 uur, van dinsdag tot zaterdag en in in veel gevallen ook op hele rare tijden. Het artiesten leven vind voornamelijk 's nachts plaats, dus de uren voor de SergEant zijn heel erg rekbaar.

De Beller Is Sneller..!!!

image

Pak de telefoon en krijg direct contact met Ocean Multimedia.

Bel 010-4351997 of mobiel 06-43498795

Voor afspraken over WebDesign en Artwork kan ook aan huis of bedrijf worden bezocht. Nieuwe artiesten die kennis willen maken met de Sergeant worden vaak op locatie bezocht als de artiest aan het optreden is en word later vervolgt met een persoonlijk gesprek. Ook dat kan weer zowel aan huis, als op onze locatie in Vlaardingen. Ocean werkt graag met een heel persoonlijke aanpak, daarom is het maximaal aantal artiesten om te begeleiden en opdrachten om te verwerken niet oneindig groot. Wees op tijd met uw opdracht om teleurstellingen te voorkomen.

Mail Adres

Email

mail naar jvanderkuijl@chello.nl

Dit is een centraal emailadres voor alle diensten van Ocean Multimedia. Gebruikt dus A.u.b. geen info@ adressen van de diverse site, want die mail komt nooit aan.
Bezoek adres
Coornhertstraat 16
3132 GJ Vlaardingen