Onze vaste artiesten..

image

Sergeant doet op dit moment exclusief management voor Johnny Valentino en John Ditch.

Johnny Valentino is een act van Wally Preyll die al sinds 2 jaar herhaaldelijk de top100 beroerd. Vele singles zijn het resultaat sindsdien, maar het gaat niet alleen om de muziek bij Johnny, het showelement is een belangrijke factor voor Mr.Valentino. Hij komt op in de meest fantastische kostuums, absoluut over de top en weet met grappen en grollen de aandacht van het publiek vast te houden. Heel bijzonder voor een show die geschikt is voor toeschouwers tussen 8 en 108 jaar oud.

image

De man achter SergEant management is er zelf één uit de showbusiness. Begeleide al vele artiesten en staat zelf ook regelmatig op het podium en regelt al jarenlang deze zaken voor Wally Preyll en al zijn aliassen. Hij weet dus precies waar een artiest tegenaan loopt bij het uitbrengen van een nieuwe plaat of de zoektocht naar optredens. Elk detail word met u doorgenomen en uitgewerkt. Zaken die voor u uit handen kunnen worden genomen zijn de zoektocht naar een ontwerper voor uw hoesje, fotokaart of mailing. Alle contacten met de "buitenwereld"(PR), keuzeplatenmaatschappij, imagobuilding, website en vele andere zaken. Ook kan agendabeheer gedaan worden en hulp bij uw onderhandelingen met opdrachtgevers en maatschappijen.

Referenties..

Enkele opdrachtgevers..

  • Landal Greenparcs
  • Randstad
  • Fuji Nederland
  • Politie Rijnmond

DJ's zijn ook artiesten..

De DJ van tegenwoordig is er niet één van simpel plaatjes draaien en hopen dat het publiek het leuk vind. Tegenwoordig bepaald de Club DJ zelf wat hij draait en de "crowd" volgt. Ook voor deze DJ's worden alle zaken geregeld. Zoals John Ditch, gerenomeerd Club DJ die met een superset elke Club weer uit zijn dak krijgt. Zoiets kan natuurlijk niet altijd op een bedrijfsfeest of bruiloft. Ook voor DJ Jan van der Kuijl en DJ Arie B. worden allerlei zaken geregeld. Jan van der Kuijl Draait All round, van foxtrot tot house en Arie B. is specifiek van de Apres Ski feest muziek.